T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ÇANKAYA - Ankara Çankaya Aziz Altınpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ankara Çankaya Aziz Altınpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yakupabdal mahallesi Nato yolu caddesi no 1113 Çankaya/ANKARA
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, dünyanın her yerinde bilgi, beceri ve üstün karakteri ile örnek bireyler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, mesleki donanımlarını, kendi istek ve kabiliyetlerini de dikkate alarak çağın gerekleri doğrultusunda şekillendirerek kendine güvenen sorumluluk sahibi, yeniliklere ayak uydurabilen, vatanını ve milletini seven, bilgili, mesleki anlamda yetişmiş, mesleğiyle ilgili teknik donanıma sahip, sektörün ihtiyaçlarını karşılayabilen kalifiye insan gücü olarak yetiştirmektir.
Başarılar
E TWINNIG 2021 E TWINNING 2022 ULUSAL KALİTE ETİKETLERİ ÇANKAYA OKULLARASI 24. TİYATRO ŞENLİĞİ ŞAİR EVLENMESİ OYUNU SAHNELENMESİ FUTSAL TURNUVA KATILIM SATRANÇ TURNUVA KATILIM
Öğretim Şekli :Tekli eğitim yapılmaktadır.
Kalorifer ( Kömür)
Ulaşım
Toplu taşıma ile ulaşım: Kalkış noktası ulus olan 336 nolu Yakupabdal otobüsleri ve dolmuşları
Servis yok
Yakupabdal mahallesi Nato Yolu caddesi Çankaya/Ankara
Kızılay ve Ulus´a 17 km uzaklıkta
2022 LYS yerleştirmelerinde 5 öğrencimiz üniversiteye yerleşmiştir.